singelpappautenbarn - Singelpappautenbarn er bare en helt vanlig blogg om en helt vanlig mann. Aldri noe morsomt eller interessant her, med mindre du liker skrivefeilre, ironi, sarkasme og alt internett har å by på.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ting jeg ikke kan men gjør likevel 1. Plystre

  Blir mye av det samme om og om igjen, kan bare en tone. Thats it.

 

 1. Tisse stående

  Joa man kan jo det. Er bare jævlig vanskelig om morgenen og lørdagskveldene.

 

 1. Bokmål

  Faens oslodansk

 

 1. Flørte

  Yes sliter jeg med det. Problemet ligger i å skjønne selv når jeg flørter og når jeg bare er nice med folk. Er 1000ganger verre når jenter flørter med meg. Trenger mer enn små hint her i huset.

   

 

 1. Blogg

  Det verste med hele blogge greia er jo designet. Får jo ikke noe til å stemme. Vet du om et ferdig design jeg kan bruke?

 

 

 

 

 • Jeg vil ikke tro på spøkelser  Jeg som egentlig ikke trur på spøkelser, nissefanter og den slags troll, har nå kommet til et vendepunkt i livet. Ja jeg begynner faktisk å tro det er noen andre her i huset. Nå snakker jeg ikke om mine "RoomMates" eller nabokatten som stadig er i garasjen. Selv om jeg bare håper dette er en veldig langdrøy practical joke fra noen jeg kjenner trur jeg faktisk det er noe unaturlig her.(hadde vært creepy on det var noen jeg ikke kjenner)   Her er en liten liste over ting som skjer i huset.

  Ting som skjer når jeg er alene.

  1. Lyder fra kjøkkenet

  2. Noen går i trappa

  3. Det bankes på døra  Ting som har skjedd uten forklaring

  1. Det gnages i veggen (99% sikker på at det er mus)

  2. Kjøkkenutstyr forsvinner

  3. Kjøkkenutstyr dukker opp

  4. Det er trekk i huset når alle vindu er lukket

  5. Dører går opp/igjen

  6. Plutselig er det spike og skruer i forskjellige vegger i huset

  7. Ting faller  Det aller verste som slår alt listet over skjedde nå i dag. Tingen det gjelder er en gammel skje som hører hybelen til. Spiseskjeen har blitt svært lite brukt fordi den er tung og har bronse utsmykking. Ser ut som en makk har surra seg rundt skjeen, ikke spesiell fin.

  «Koffor har du ødelagt den støgge skjeia!» Hører jeg fra kjøkkenet. «Hva snakker du om?» Jeg går inn på kjøkkenet og ser min roomie holde opp skjeen. Den er bøyd, ikke bare en liten bøy du greier med tommelen. Denne skjeen har blir straight up fucka med! «haha skylder på meg for alt du, bruker ikke den der engang» ler jeg. «Ikke jeg heller» sier han. Han mister smilet og blir litt stiv i blikket. «Du kødder sant?»

   

  Da begynte vi å tulle om alt det rare som skjer i huset, tar ikke så lang tid før det blir mer skummelt enn morsomt. Det burde kanskje nevnes at den tredje som bor her er på ferie og pluss vi bor i et gammelt hus. (med fredet tak)  Bare noen timer senere roper han fra vaskerommet «Har du sett denne skruen før?» Ikke mange centimeter fra lysbryteren er en stor og blank skrue, en skrue man burde legge merke til.

   

      

  Men alt kan vell forklares med litt vitenskap og overvåkning kamera, eller? 


 • Hallais peepz!  Jeg hadde egentlig en ganske halvlang god men enkel forklaring på hva denne bloggen skal være. Men nå finner jeg altså ikke dokumentet. Så da gir man opp kvalitet og heller fokuserer på å få dritten ut i det skumle interweb, eller?

  Neida men joda. Denne bloggen er altså mitt lille hjørne av Internett, en plass hvor jeg sitter i god stolen å tenker over livet store spørsmål som: ''Har Kalle et kallenavn?'' ''Do we live in the Matrix?'' og ''Vil jeg egentlig skrive en blogg?'' Andre ganger sitter jeg bare her å ser ut i cyberspace for å finne en god latter, det såkalte lol

   

  Dette hjørnet av Internett vil med tiden bli møblert med mine tanker, ideer og alt annet jeg finner på å poste her. Pluss en god del med skrivefeielr, de må vi virkelig ikke glemme.  Så for alle likesinnede (vi som ikke har noe bedre å gjøre) kan bidra med å forme denne merkelig bloggen til noe stort. Men ikke gjør meg denne plassen populær, dette er nemlig skaperverket som skal forme Hipsters 2.0 og alle avhoppere til Hipsters 2.0 Beta!  Send inn merkelige ting du vil jeg skal skrive om eller poste via meldinger eller kommenterer.  PS! Husk dette er ikke plassen vi diskuterer om vi liker hval eller hai

   

  Who am I kidding! Klart dette er plassen for det! Gi meg en kommentar på hvorfor du liker den ene eller den andre! 

 • Ny blogg!  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Les mer i arkivet Juli 2014 Mai 2014
  hits