Jeg vil ikke tro på spøkelser (singelpappautenbarn)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg vil ikke tro på spøkelserJeg som egentlig ikke trur på spøkelser, nissefanter og den slags troll, har nå kommet til et vendepunkt i livet. Ja jeg begynner faktisk å tro det er noen andre her i huset. Nå snakker jeg ikke om mine "RoomMates" eller nabokatten som stadig er i garasjen. Selv om jeg bare håper dette er en veldig langdrøy practical joke fra noen jeg kjenner trur jeg faktisk det er noe unaturlig her.(hadde vært creepy on det var noen jeg ikke kjenner) Her er en liten liste over ting som skjer i huset.

Ting som skjer når jeg er alene.

 1. Lyder fra kjøkkenet

 2. Noen går i trappa

 3. Det bankes på døraTing som har skjedd uten forklaring

 1. Det gnages i veggen (99% sikker på at det er mus)

 2. Kjøkkenutstyr forsvinner

 3. Kjøkkenutstyr dukker opp

 4. Det er trekk i huset når alle vindu er lukket

 5. Dører går opp/igjen

 6. Plutselig er det spike og skruer i forskjellige vegger i huset

 7. Ting fallerDet aller verste som slår alt listet over skjedde nå i dag. Tingen det gjelder er en gammel skje som hører hybelen til. Spiseskjeen har blitt svært lite brukt fordi den er tung og har bronse utsmykking. Ser ut som en makk har surra seg rundt skjeen, ikke spesiell fin.

«Koffor har du ødelagt den støgge skjeia!» Hører jeg fra kjøkkenet. «Hva snakker du om?» Jeg går inn på kjøkkenet og ser min roomie holde opp skjeen. Den er bøyd, ikke bare en liten bøy du greier med tommelen. Denne skjeen har blir straight up fucka med! «haha skylder på meg for alt du, bruker ikke den der engang» ler jeg. «Ikke jeg heller» sier han. Han mister smilet og blir litt stiv i blikket. «Du kødder sant?»

 

Da begynte vi å tulle om alt det rare som skjer i huset, tar ikke så lang tid før det blir mer skummelt enn morsomt. Det burde kanskje nevnes at den tredje som bor her er på ferie og pluss vi bor i et gammelt hus. (med fredet tak)Bare noen timer senere roper han fra vaskerommet «Har du sett denne skruen før?» Ikke mange centimeter fra lysbryteren er en stor og blank skrue, en skrue man burde legge merke til.

 

  

Men alt kan vell forklares med litt vitenskap og overvåkning kamera, eller? 


 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  hits